DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Azjatyckie bambusowe patyczki do gotowania, 39 cm

37
2252-33045
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 12 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Azjatyckie pałeczki do gotowania są używane w większości krajów azjatyckich zamiast szczypiec, łyżek lub widelców.
      Zapewniają precyzyjny i delikatny chwyt, szczególnie podczas smażenia w głębokim tłuszczu, smażenia z mieszaniem lub serwowania, gdzie wyczucie jest ważniejsze niż siła. Długie zęby pozwalają na pracę blisko źródła ciepła bez ryzyka poparzenia, a niska przewodność cieplna bambusa sprawia, że bambus pozostaje chłodny w dłoni.
      W Japonii są używane do przewracania tempury, w Korei do podnoszenia makaronu, a w Chinach do przenoszenia składników podczas szybkiego smażenia. To samo narzędzie, różne techniki, ten sam rezultat: kontrola nad ruchem i szacunek dla surowca.
      Pałeczki wykonane są z nieobrobionego bambusa o naturalnej fakturze powierzchni, która zapewnia dobry chwyt, nawet gdy jest mokra. Proste skręcenie na końcu utrzymuje parę razem między użyciami.
      Mogą wytrzymać codzienne użytkowanie i z czasem stają się lekko patynowane, ale nie powinny być pozostawione w wodzie przez długi czas. Opłukane, wysuszone i przechowywane w przewiewnym miejscu będą służyć przez wiele lat.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl