![](https://www.kitchenlab.se/bilder/artikelgrupper_infogad/4522.jpg)
Książki kucharskie
Dobre książki kucharskie są najlepsze! Staraliśmy się zebrać książki, które lubimy i są jak najbardziej różnorodne. Niektóre z tych książek to zbiory, których napisanie i wyprodukowanie kosztowało fortunę, inne zaś są genialne w swej prostocie, napisane przez naturalnych talentów w szlachetnej sztuce gotowania i pieczenia.
![Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi](/bilder/artiklar/liten/1987-27148_S.jpg?m=1675779431)
Artisan Division of Workman Publishing
Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi
265 zł
![Kuchnia molekularna: Exploring the Science of Flavour by Hervé This](/bilder/artiklar/liten/1820-18107_S.jpg?m=1662970191)
Columbia University Press
Kuchnia molekularna: Exploring the Science of Flavour by Hervé This