DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Holiday : Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming - Stefan Ekengren

114
1355-22922
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Stefan Ekengren wyjaśnia koncepcje naszych tradycyjnych szwedzkich świąt i podaje zarówno klasyczne, jak i nowe przepisy.

      Przed każdym świętem otrzymasz pomoc w planowaniu i sugestie dotyczące kolejności wydarzeń. Na przykład, z jakim wyprzedzeniem można wykopać łososia, zwinąć klopsiki lub upiec ciasto wielkanocne? Rozdział poświęcony Wielkanocy zawiera przepisy na faszerowane połówki jajek, jajka w koszulkach i omlety z piekarnika z pieczoną jagnięciną i opcjami wegetariańskimi, takimi jak ciasto z brokułami i kozim serem, kończąc na cieście cytrynowym i bezowym na bazie mazarinu. Może też ajerkoniak.

      Podczas Midsummer ważne jest, aby uzyskać doskonałe jedzenie od rana do wieczora. Jest śniadanie truskawkowe, wspaniały tort matjessill, śledź w glinianym garnku, a wieczorem różne szaszłyki z łososiem, stekiem i warzywami. A potem być może największe święto ze wszystkich, Boże Narodzenie. Oprócz oczywistej szynki i pokusy Janssona, są tu przepisy na tatar z łososia z kaparami i estragonem, sałatkę z selera i fińskie pudełko z rzepą - oraz naprawdę imponujący obiad w Boxing Day z pieczonym indykiem i sosem śmietanowym.

      Książka zawiera łącznie około 200 przepisów i jest dziełem referencyjnym, do którego można wielokrotnie wracać.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127162150 EAN: 9789127162150
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl