DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Książki kucharskie o tematyce piekarniczej

Pieczenie to zarówno nauka, jak i sztuka. Jednak w wielu innych aspektach gotowania, można pójść trochę bardziej na wyczucie i dodać soli. Ale jeśli chodzi o pieczenie, to od początku do końca najważniejsza jest precyzja. Podczas pieczenia z czymś, co fermentuje, zarówno czas, jak i temperatura pokojowa powinny być postrzegane jako ważne składniki. Tutaj znajdziesz książki kucharskie o pieczeniu, które zebraliśmy i które naszym zdaniem naprawdę warto przeczytać. Znajdziesz tu arcydzieło Nathana Myhrvolda Modernist Bread, cudownie dogłębne spojrzenie na chleb, a także książki o bułkach i ciastkach.
Wyświetlanie 8 z 8 produkty
Sortuj według
Sortuj według
Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl