DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Surdegsbröd by Martin Johansson

126
1355-11938
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Uwielbiam chleb. Od kilku lat sama piekę cały nasz chleb. Głównie na zakwasie. Piekę klasyczny chleb żytni, ale też jasny. Wiele osób myśli, że chleb na zakwasie jest zawsze ciemny, twardy i zbity. Nie jest to prawda. Niektóre z moich najlepszych chlebów to wysokie, przewiewne bochenki, które piekę na zakwasie pszennym."

      Pieczenie na zakwasie jest tak proste, jak to tylko możliwe - a jednocześnie jest tajemnicą świata. Chleb na zakwasie to przydatna i praktyczna książka kucharska dla tych, którzy chcą upiec własny chleb na zakwasie. Wyjaśnia koncepcję zakwasu, omawia różne rodzaje ciasta, pokazuje, jak rozpocząć i karmić zakwas oraz udziela porad, jak piec na nim, aby uzyskać najlepsze rezultaty. Zawiera przepisy na chleby jasne, średnie i ciemne oraz niektóre chleby specjalne. Oprócz sprawdzonych przepisów, zabawnych tekstów i wskazówek, książka zawiera także słowniczek przydatnych bakterii.

      Zapoznaj się z blogiem Martina A little more Pain de Martin.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127118874 EAN: 9789127118874
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl