DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk

95
1355-21270
 
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • W The Chocolate Maker's Handbook, cukiernik i czekoladnik Gustaf Mabrouk dzieli się swoimi najlepszymi wskazówkami na temat wyboru ziaren kakaowca, ich prażenia, kruszenia i obierania, a wreszcie mielenia i uszlachetniania masy, aby stała się czekoladą. Poznamy sztukę temperowania czekolady, tworzenia nieodpartych pralin i różnych smaków. Niezbędnik dla każdego czekoladowego nerda!

      Chciałbyś zrobić krok w produkcji czekolady od podstaw i własnoręcznie stworzyć własną, niepowtarzalną czekoladę? A może po prostu stworzyć najsmaczniejsze czekoladowe przepisy?

      W The Chocolate Maker's Handbook, cukiernik i czekoladnik Gustaf Mabrouk dzieli się swoimi najlepszymi wskazówkami; jak wybrać ziarna kakaowe, prażyć je, kruszyć i obierać, a na koniec zmielić i uszlachetnić masę, aby stała się czekoladą. Poznajemy sztukę temperowania czekolady, tworzenia nieodpartych pralin i różnych smaków.

      Książka zawiera również najlepsze przepisy Gustafa Mabrouka, od klasycznego ciasta tygrysiego i lizaków po nowoczesne kreacje, takie jak koktajle czekoladowe i makaron z truflami i czekoladą. Zawiera również fakty na temat uprawy i zbioru kakao, porady dla wszystkich miłośników czekolady, którzy chcą przyczynić się do zrównoważonej przyszłości - i wiele więcej.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789178435159 EAN: 9789178435159
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl