DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Colatura di alici, Ekstrakt z sardeli, 50ml - Armatore

79
2022-28322
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Ekstrakt z anchois/sos anchois z Kampanii. 
       
      Colatura di Alici to złoto Cetary, małej wioski pod Neapolem. Pyszny preparat wywodzący się z wielowiekowej tradycji. Sardele złowione wiosną na wybrzeżu Amalfi przez łodzie rybackie Cetary są przetwarzane kilka godzin po złowieniu. Anchois są czyszczone, a następnie umieszczane w beczce z kasztanów, przeplatane warstwami soli morskiej. Okres zapadalności waha się od 18 do 30 miesięcy. 
       
      Colatura di Alici ma termin przydatności do spożycia wynoszący 24 miesiące od momentu zabutelkowania. Sos anchois może zastąpić sól i wzbogacić wszystkie dania z makaronu, warzyw, roślin strączkowych lub ryb. Smak to czyste umami, które potrafi urozmaicić każde danie.

      Składniki: Anchois 80%, sól 20%

  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl