Our lowest price 1-30 days before price reduction:
Stan magazynowy:
Stan magazynu w sieci0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę?Ring +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN30 DNI NA ZAKUP
Produkt kampanii
Kampania:
Ilość:
0
Kampania się rozpoczyna:
Kampania się kończy:
Informacje o produkcie
Easy Binder to pochodzący z natury wegański środek wiążący i żelujący, opracowany specjalnie do dań takich jak wegetariańskie burgery, terriny warzywne, dania z serem i owocami. Dzięki Easy Binder łatwo jest uzyskać odpowiednią żuwalność w potrawach takich jak burgery z czarnej fasoli, paszteciki z ciecierzycy, a także trzymać razem nadzienie pasztecików z grzybami takimi jak portobello, shiitake i boczniaki. Sugerowana porcja: Wegetariańskie burgery i paszteciki wegetariańskie (1 kg gotowego produktu): 711 g Warzywa (puree lub posiekane) 250 g Zimna woda 25 g Easy Binder 8 g Sól 2 g Czarny pieprz 1 g Suszona cebula 1 g Suszony czosnekWykonaj następujące czynności: nn
Rozpuść Easy Binder w zimnej wodzie za pomocą blendera lub miksera ręcznego.
Mieszaj składniki z roztworem Easy Binder przez 2-5 minut ręcznie, szpatułką lub blenderem.
Następnie przełóż ciasto/mieszankę do foremek lub uformuj kształty ręcznie i pozostaw je w plastikowej folii. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, należy unikać pęcherzyków powietrza, czemu można zapobiec, pakując próżniowo formę w torbę.
Pozostawić w temperaturze lodówki (2-5 ° C) na 8-24 godziny. Gotowy produkt można następnie pokroić, zamrozić, usmażyć, grillować i/lub ugotować.
nWegetariańskie burgery można również przygotować w formie cylindra/rolki, ponieważ można je łatwo pokroić przed smażeniem. Składniki: alginian sodu (E401), siarczan wapnia (E516), trifosforan pentasodu (E451i), difosforan pentasodu (E451iii). nZawartość składników odżywczych (na 100g): n
Energia:
523 kj/ 125 kCal
Tłuszcz:
0,0g
Węglowodany:
32g
w tym cukry:
3,0g
Białko:
0g
Sól:
26g
Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu. </Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.