DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Igła do szpikowania mięsa zagięta - Lars Öqvist

1095-24402
Długość:
16 cm
16 cm 24 cm
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Spekluj (lub gol) mięso lub pieczeń oczyszczonym gotowanym (solonym) smalcem wieprzowym.
      Speklowane mięso jest bardziej soczyste i aromatyczne. nAlternatywą jest speklowanie boczkiem lub wieprzowiną, co dodaje nieco dymnego smaku.
      Może być również używany przez florystów (np. w znanym programie telewizyjnym) do przebijania grubych przedmiotów, takich jak ramy ze słomy. nWoda na jednym końcu. Na drugim końcu wbija się łodygi kwiatów i inne dekoracje, które mają zostać umieszczone na miejscu. Tył jest rozciągliwy i można go otworzyć do pożądanego rozmiaru.
      .
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl