Japońska szczotka z kozim włosiem, 45 mm
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Klasyczny japoński pędzel kuchenny uchiwa bashi, wykonany z ręcznie wiązanego koziego włosia i nieobrobionej drewnianej rączki. Tradycyjnie używa się go do nakładania tare (sosu) na grillowane szaszłyki, takie jak yakitori czy kushiyaki, ale równie dobrze sprawdza się do glazurowania, natłuszczania żeliwa czy pieczenia.
Kozie włosie jest miękkie, ale gęste, dzięki czemu pędzel równomiernie rozprowadza płyn bez pozostawiania smug. Wchłania odpowiednią ilość sosu za każdym pociągnięciem, dając kontrolowany, delikatny efekt, który doceniają profesjonalni japońscy szefowie kuchni.
Prosta konstrukcja bez metalowej skuwki ułatwia czyszczenie i zmniejsza ryzyko poluzowania się włosia. Przy odpowiedniej pielęgnacji, z czasem będzie ono tylko lepsze, tak jak powinno być dobrze pielęgnowane narzędzie kuchenne.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.