Kniepertie żelazo - Åviken
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 4 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Z uchwytem zaprojektowanym tak, aby zapobiec oparzeniom.
Regulowany termostat, dzięki czemu można samodzielnie regulować temperaturę.
Sygnał dźwiękowy, gdy żelazko jest gotowe do użycia.
Można przechowywać na krawędzi.
1000 watów.
Żelazko kniepertie z atestem GS.
WSKAZÓWKA! Jeśli chcesz uformować wafel w małą miseczkę do serwowania lodów lub jagód i bitej śmietany, wyjmij go z żelazka, gdy jest jeszcze gorący i giętki. Uformuj wafel kładąc go na odwróconej do góry dnem szklance/małej miseczce, zagnij brzegi w dół i pozostaw do ostygnięcia.
Podstawowy przepis na rożek do lodów:
4 jajka
250 g cukru pudru
250 g masła
250 g mąki pszennej
250 g mąki ziemniaczanej
400-500 g wody
Ubij jajka z cukrem na puszystą masę. Roztop masło i dodawaj je do ciasta na przemian z wodą i mąką. Usmażyć cienkie wafle w rozgrzanej gofrownicy. Rozwałkuj wafle na wałku do ciasta, gdy są jeszcze gorące. Jeśli nie masz wałka, możesz wałkować wafle ręcznie. Można również uformować wafle w małe miseczki deserowe."}" data-sheets-userformat="{"2":769,"3":{"1":0},"11":4,"12":0}">Żelazko kniepertie firmy Åviken o stylowym wyglądzie. Idealne do robienia chrupiących kniepertie lub rożków do lodów z ładnym wzorem. Żelazko kniepertie ma płyty wykonane z grubego odlewu aluminium z powłoką nieprzywierającą. Wzór został zaczerpnięty z Hallingdal w Norwegii około 1750 roku.
Z uchwytem zaprojektowanym tak, aby zapobiec oparzeniom.
Regulowany termostat, dzięki czemu można samodzielnie regulować temperaturę.
Sygnał dźwiękowy, gdy żelazko jest gotowe do użycia.
Można przechowywać na krawędzi.
1000 watów.
Żelazko kniepertie z atestem GS.
WSKAZÓWKA! Jeśli chcesz uformować wafel w małą miseczkę do serwowania lodów lub jagód i bitej śmietany, wyjmij go z żelazka, gdy jest jeszcze gorący i giętki. Uformuj wafel kładąc go na odwróconej do góry dnem szklance/małej miseczce, zagnij brzegi w dół i pozostaw do ostygnięcia.
Podstawowy przepis na rożek do lodów:
4 jajka
250 g cukru pudru
250 g masła
250 g mąki pszennej
250 g mąki ziemniaczanej
400-500 g wody
Ubij jajka z cukrem na puszystą masę. Roztop masło i dodawaj je do ciasta na przemian z wodą i mąką. Usmażyć cienkie wafle w rozgrzanej gofrownicy. Rozwałkuj wafle na wałku do ciasta, gdy są jeszcze gorące. Jeśli nie masz wałka, możesz wałkować wafle ręcznie. Można również uformować wafle w małe miseczki deserowe.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.