DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Kniepertie żelazo - Åviken

283
1070-28361
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 4 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie

    • Z uchwytem zaprojektowanym tak, aby zapobiec oparzeniom.
      Regulowany termostat, dzięki czemu można samodzielnie regulować temperaturę.
      Sygnał dźwiękowy, gdy żelazko jest gotowe do użycia.
      Można przechowywać na krawędzi.
      1000 watów.
      Żelazko kniepertie z atestem GS.

      WSKAZÓWKA! Jeśli chcesz uformować wafel w małą miseczkę do serwowania lodów lub jagód i bitej śmietany, wyjmij go z żelazka, gdy jest jeszcze gorący i giętki. Uformuj wafel kładąc go na odwróconej do góry dnem szklance/małej miseczce, zagnij brzegi w dół i pozostaw do ostygnięcia.

      Podstawowy przepis na rożek do lodów:
      4 jajka
      250 g cukru pudru
      250 g masła
      250 g mąki pszennej
      250 g mąki ziemniaczanej
      400-500 g wody

      Ubij jajka z cukrem na puszystą masę. Roztop masło i dodawaj je do ciasta na przemian z wodą i mąką. Usmażyć cienkie wafle w rozgrzanej gofrownicy. Rozwałkuj wafle na wałku do ciasta, gdy są jeszcze gorące. Jeśli nie masz wałka, możesz wałkować wafle ręcznie. Można również uformować wafle w małe miseczki deserowe."}" data-sheets-userformat="{"2":769,"3":{"1":0},"11":4,"12":0}">Żelazko kniepertie firmy Åviken o stylowym wyglądzie. Idealne do robienia chrupiących kniepertie lub rożków do lodów z ładnym wzorem. Żelazko kniepertie ma płyty wykonane z grubego odlewu aluminium z powłoką nieprzywierającą. Wzór został zaczerpnięty z Hallingdal w Norwegii około 1750 roku.

      Z uchwytem zaprojektowanym tak, aby zapobiec oparzeniom.
      Regulowany termostat, dzięki czemu można samodzielnie regulować temperaturę.
      Sygnał dźwiękowy, gdy żelazko jest gotowe do użycia.
      Można przechowywać na krawędzi.
      1000 watów.
      Żelazko kniepertie z atestem GS.

      WSKAZÓWKA! Jeśli chcesz uformować wafel w małą miseczkę do serwowania lodów lub jagód i bitej śmietany, wyjmij go z żelazka, gdy jest jeszcze gorący i giętki. Uformuj wafel kładąc go na odwróconej do góry dnem szklance/małej miseczce, zagnij brzegi w dół i pozostaw do ostygnięcia.

      Podstawowy przepis na rożek do lodów:
      4 jajka
      250 g cukru pudru
      250 g masła
      250 g mąki pszennej
      250 g mąki ziemniaczanej
      400-500 g wody

      Ubij jajka z cukrem na puszystą masę. Roztop masło i dodawaj je do ciasta na przemian z wodą i mąką. Usmażyć cienkie wafle w rozgrzanej gofrownicy. Rozwałkuj wafle na wałku do ciasta, gdy są jeszcze gorące. Jeśli nie masz wałka, możesz wałkować wafle ręcznie. Można również uformować wafle w małe miseczki deserowe.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl