DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Kött - Håkan Fällman

141
1355-10885
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Nasze pragnienie naprawdę dobrych składników jest coraz silniejsze. Jednocześnie chcemy gotować dobre jedzenie w rozsądnej cenie. W Mięso - wybór, obróbka i gotowanie, mistrz rzeźnictwa Håkan Fällman uczy nas, jak odróżnić dobre mięso od złego. Daje wskazówki na temat niedrogich kawałków mięsa i tego, który kawałek pasuje do którego dania. Dowiemy się również, w jaki sposób hodowla, pasza, ubój, kruchość i płeć wpływają na jakość mięsa, jaki kolor powinno mieć mięso, aby dobrze smakowało i jak rozpoznać, kiedy mięso jest miękkie. Dowiemy się również, jak najlepiej przechowywać, piec, dusić i grillować nasze mięso.

      Mięso to obszerna, pełna faktów książka z mnóstwem przepisów od najbardziej utalentowanych szefów kuchni w kraju! Znajdują się w niej również schematy rozbioru, przewodniki zakupowe, porady dotyczące obchodzenia się z mięsem, wskazówki kulinarne i ogólna wiedza na temat wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, jagnięciny, dziczyzny i drobiu.

      Håkan Fällman pracował z mięsem niemal przez całe życie. Jako chłopiec pracował dodatkowo ze swoim ojcem, który miał firmę dostarczającą mięso do restauracji, a dziś sam jest dostawcą na dworze królewskim i zaopatruje wiele gwiazdkowych restauracji w najlepsze surowce. Håkan Fällman jest również popularnym mówcą zarówno dla studentów kuchni, jak i profesjonalistów z branży.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127117877 EAN: 9789127117877
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl