Octaphilosophy by André Chiang & Lotta Jörgensen
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 0 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						Osiem elementów restauracji André 
 Filozofia kulinarna szefa kuchni André Chianga, którego restauracja André znajduje się na liście 50 najlepszych restauracji na świecie i jest numerem 5 wśród najlepszych restauracji w Azji.
 Kierowana przez właściciela restauracji André Chianga, menu restauracji André koncentruje się wokół jego "Octaphilosophy", biorąc pod uwagę osiem elementów gastronomii Chianga: sól, tekstura, pamięć, czystość, terroir, południe, rzemieślnik i wyjątkowy.
 Octaphilosophy, odkrywa 365 dni w swojej restauracji. Obejmując dramatyczne przekąski, precyzyjnie wykonane dania i skrupulatne słodycze w każdym sezonie, a także dokumentując historie i procesy stojące za każdym daniem, Chiang podzieli się swoim unikalnym podejściem do jedzenia, łącząc techniczną precyzję azjatyckiej gastronomii z francuskimi preferencjami kulinarnymi dla produktów, producentów i sezonowości.
 Obficie ilustrowana zdjęciami kuchni roboczej i efektami końcowymi, Octaphilosophy będzie jedną z pierwszych książek kucharskich, które uchwycą wschodzącą scenę gastronomiczną w Azji i jej wiodącego orędownika.
 Język: angielski
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					Numer artykułu Lev: 9780714871158 EAN: 9780714871158
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 
 

