Ottolenghi Flavour: A Cookbook - Yotam Ottolenghi
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 0 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						Autor bestsellera New York Timesa "Plenty" łączy siły z Ixtą Belfrage z kuchni testowej Ottolenghiego, aby ujawnić, w jaki sposób smak jest tworzony i wzmacniany za pomocą ponad 100 super pysznych przepisów na bazie roślin. 
 "Odważne, innowacyjne przepisy ... sprawiają, że ta książka jest naprawdę ekscytująca." - New York Times
 Wyrównaj poziom swoich warzyw. W tej przełomowej książce kucharskiej Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage oferują podejście do warzyw na wyższym poziomie, które dzieli podstawy gotowania na trzy kluczowe elementy: proces, łączenie i produkty. Jeśli chodzi o proces, Yotam i Ixta pokazują, jak proste techniki, takie jak zwęglanie i zaparzanie, mogą zmienić sposób myślenia o gotowaniu. Odkryj, jak odblokować nową głębię smaku, łącząc warzywa ze słodyczą, tłuszczem, kwasowością lub ostrymi chili, i naucz się identyfikować produkty, które mają wrodzoną zdolność nadawania potrawom blasku.
 Z daniami głównymi, dodatkami, deserami i całą spiżarnią "bomb smakowych" (domowych przypraw), jest coś na każdy posiłek, w każdy wieczór tygodnia, w tym niezawodne hity, takie jak nadziewany bakłażan w curry i kokosowym dal, pikantna lasagne grzybowa i sznycle z papryki romano. Pełna niewymagających dużego wysiłku, efektownych dań, które mają siłę przebicia i wyróżniających się posiłków dla zrelaksowanego kucharza, Ottolenghi Flavor to rewolucyjne podejście do gotowania warzyw.
 Język: angielski
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					EAN: 9780399581755
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 
 

