DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Simple & Classic - Jane Hornby

150
1987-26134
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • W Simple & Classic, Jane Hornby stworzyła bardzo poręczną i przystępną książkę kucharską krok po kroku, która zawiera najlepsze z trzech bestsellerów wydawnictwa Phaidon: What to Cook & How to Cook It, Fresh & Easy oraz What to Bake & How to Bake It. Piękno przepisów Hornby'ego polega na tym, jak łatwe są do wykonania i jak proste jest ich przestrzeganie dzięki szczegółowym zdjęciom krok po kroku i oszałamiającym zdjęciom gotowych potraw. Pełna najpopularniejszych międzynarodowych przepisów, od jagnięciny w panierce ziołowej po jajka po benedyktyńsku i lody jagodowe z kruszonką po mus czekoladowy z wiśniami, jest również świetną podstawową książką kucharską lub pierwszą książką kucharską, aby rozpocząć gotowanie. Zawiera również przepisy takie jak smażony kurczak z sosem estragonowym, Huevos Rancheros (meksykańska fasola z jajkami) i czekoladowe profiteroles, które pojawiły się w The Sunday Times Magazine.


      Waga: 2,15 kg
      Wymiary: 22 × 27 cm
      Format: twarda oprawa
      Język: angielski
      ISBN: 9780714878119



      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: PH1094 EAN: 9780714878119
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl