Skrobia z tapioki - The Kitchen Lab
33 zł
					
					
					1429-27725
					
					
					Stan magazynowy:
			
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						Tapioka rycynowa lub puder rycynowy z tapioki. Naturalny produkt wytwarzany z manioku. Ma niską zawartość sodu i zawiera żelazo i wapń. Jest również stosowany jako zagęszczacz w ciastach, sosach i zupach oraz nadaje błyszczące wykończenie. Jest stosowana jako spoiwo w przepisach bezglutenowych i może być mieszana z innymi mąkami w celu przygotowania bezglutenowych wypieków, pieczywa i ciast. 
 Użycie: Jeśli używasz skrobi z tapioki zamiast skrobi kukurydzianej, użyj dwa razy więcej mąki z tapioki niż skrobi kukurydzianej. Jeśli używasz jako spoiwa, wymieszaj z innymi mąkami, ponieważ skrobia z tapioki stanowi 30-50% mieszanki w zależności od przepisu.
 Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.
 Składniki: Szynka z tapioki
 Liczby na 100g:
 Energia: 1498kj/358kcal
 Tłuszcz: 0,02g
 W tym mättłuszcz: 0,01g
 Węglowodany: 88,69g
 W tym cukry: 0,01g
 Białko: 0,19g
 Sól: 0g
 Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Specjalne składniki.
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 
 

