DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Snacks: Varm och kall dipp, brödsnacks, boards & drinkar - Siri Barje

95
1355-32740
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Siri Barje zawsze uwielbiała przekąski, od tych najprostszych po służące jako cały posiłek. W tej książce zagłębiła się w ten temat i podzieliła się około 70 małymi daniami, które można jeść rękami.
      Wszystko, od smażonych w głębokim tłuszczu oliwek nadziewanych serem, kanapek z ogórkiem z dymką i chrzanem po cygara z ciasta filo z czarną kapustą, porem i serem feta. Cały rozdział poświęcony jest dipom i pikantnym mieszankom, takim jak bita ricotta z gorącym miodem szafranowym i gorący dip cheddarowy z salsą kolendrową.
      Następnym razem, gdy będziesz jadł kolację w domu - pomiń przystawki i zamiast tego zaproponuj przekąski na stojąco. Lub zaserwuj kolację typu potluck z mieszanymi przekąskami z różnych rozdziałów książki. Być może z dużą hojną deską pośrodku.
      Siri Barje jest wyszkolonym szefem kuchni i napędza ją znajdowanie skrótów w kuchni. Wcześniej pracowała w różnych kuchniach restauracyjnych, a dziś jest bardzo ceniona jako szefowa kuchni telewizyjnej, stylistka żywności i twórczyni przepisów w mediach społecznościowych.

      Liczba stron: 155
      Rok wydania: 2025
      Format: Twarda oprawa
      Język: szwedzki
      ISBN: 9789127190504
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl