Nie tylko francuska nazwa sprawia, że jest to fantazyjne. Gotowanie sous vide w specjalnie zaprojektowanych do tego celu urządzeniach skutkuje eleganckimi, restauracyjnymi daniami, które zapierają dech w piersiach. Ale nie daj się przytłoczyć wysokim poziomem jakości. Nie musisz być doświadczonym szefem kuchni, aby gotować sous vide. Początkujący również mogą opanować tę metodę gotowania, a ta książka pokaże ci, jak to zrobić.
Niezależnie od tego, jaką maszynę do sous vide kupiłeś, metoda gotowania jest prawie taka sama. I chociaż potrawy, które będziesz przygotowywać za pomocą urządzenia sous vide, będą wysokiej jakości, wiedz, że nie ma nic szczególnego w procesie gotowania. W rzeczywistości jest on prosty i łatwy. Zanurz się głęboko w tej książce i przekonaj się sam.
Sous Vide Cookbook: Modern Recipes Made Easy - Jenny Glover
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
-
Dostawa i wysyłka
-
EAN: 9781976896965
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.