Syrop inwertowany - The Kitchen Lab - 1000 g
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 0 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						Syrop inwertowany, znany również jako cukier inwertowany, nadaje się do wielu rzeczy! Jest bezpieczniejszy niż zwykły cukier i jest powszechnie stosowany w piekarnictwie i cukiernictwie, aby zapobiec krystalizacji cukrów i wydłużyć okres przydatności do spożycia wypieków poprzez zatrzymywanie wilgoci. Poprawia również konsystencję i gładkość nadzień, lodów i ganache. 
 Sposób użycia: Dawkować według potrzeb
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.
 Składniki: Cukier inwertowany
 Liczby na 100g:
 Wartość energetyczna: 280 kcal / 1199kJ
 Tłuszcz: 0g
 Węglowodany: 70g
 W tym cukry: 70g
 Białko: 0g
 Sól: 0g
 Wyprodukowano przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					Numer artykułu Lev: 5056191010040 EAN: 5056191010040
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
  
  
  
 
 

