DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Szczotka bambusowa

37
2252-33086
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Lekki i elastyczny japoński pędzel bambusowy, po japońsku yakumi yose, przeznaczony do użytku z tarkami (oroshigane) lub do precyzyjnego nakładania płynów i aromatów. W Japonii ten rodzaj pędzla jest używany głównie do zbierania i przenoszenia startego imbiru, wasabi lub daikon z powierzchni tarki, gdzie jednocześnie pomaga zachować teksturę i smak bez drapania lub utleniania powierzchni metalowymi narzędziami. Nie jest to więc idealny wybór pędzla do skrobania bułeczek cynamonowych.

      Miękkie, płaskie pasma bambusa są cięte i prasowane do odpowiedniej sztywności, aby działać zarówno jako pędzel, jak i skrobak. Dzięki naturalnym właściwościom antybakteryjnym materiału, dobrze nadaje się również do kontaktu z surowymi składnikami.

      Oprócz tradycyjnego zastosowania, yakumi yose sprawdza się również jako lekki pędzel do sosu sojowego, marynaty lub glazury, na przykład w yakitori lub takoyaki. Jest łatwy do wypłukania i szybko schnie, nie przyjmując zapachu.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl