DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

uKeg Nitro, Cold brew, stal nierdzewna - GrowlerWerks

867
2027-25593
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Ekspres do kawy uKeg Nitro Cold Brew to pierwszy na świecie zintegrowany ekspres do kawy nitro. Stylowy, ale inteligentny design + efekt termiczny sprawiły, że produkt ten odniósł sukces. Konstrukcja została zaczerpnięta z poprzedniego modelu uKeg Pro, a opatentowana technologia "smart cap" reguluje ciśnienie, podobnie jak w innych uKegach firmy GrowlerWerks. Smak kawy nitro jest absolutnie magiczny, a kawa zyskuje bardzo świeży i bogaty smak. Do tego uKega używa się 16-gramowych nabojów 20 (podtlenek azotu).

      Porady i wskazówki:

      • Jeśli parzysz kawę na zimno, użyj bardzo ciemnych ziaren kawy, aby uzyskać lepsze doznania smakowe

      • Zmiel ziarna kawy, aby uzyskać najlepszy efekt

      • Podczas parzenia kawy na zimno, pozwól jej parzyć się przez około 20-24 godziny

      • Kiedy kawa jest gotowa i masz zamiar dodać podtlenek azotu (2O), upewnij się, że wskaźnik na "inteligentnej nasadce" jest obrócony do góry w trybie "Infuse", tj. do góry

      • Po dodaniu wody do kawy parzonej na zimno i przekręceniu naboju z podtlenkiem azotu (2O) za pomocą "inteligentnej nasadki", ważne jest, aby naprawdę wymieszać podtlenek azotu z kawą. Najłatwiej to zrobić, potrząsając uKegiem dość energicznie przez około 1,5 do 2 minut. Należy potrząsać tak mocno, aby poczuć, jak gaz łączy się z kawą i tworzy bogatą ciecz, tj. po 1,5 minuty zawartość uKeg będzie bardziej stała.


      .
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: GWA1058-BC-NB EAN: 850900008251
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl