DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Worki strunowe Safeloc® do sous vide i do mrożenia - Toppits

1096-23587
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Torby z suwakiem dla tych, którzy chcą gotować sous-vide, ale nie mają maszyny próżniowej. Jeśli chcesz użyć tych torebek do gotowania sous-vide, użyj "metody zanurzania w wodzie".
      nMetoda zanurzania w wodzie może mieć długą i skomplikowaną nazwę, ale działa po prostu. Zanurz woreczek z żywnością do ugotowania w kąpieli wodnej jak najbliżej krawędzi zamka błyskawicznego - aby wycisnąć z niego jak najwięcej powietrza. Może być konieczne użycie rąk, aby usunąć jak najwięcej powietrza. Następnie zapnij torebkę i voilà - jesteś gotowy do rozpoczęcia gotowania sous-vide!

      Oczywiście możesz używać torebek do zamrażania żywności. Wystarczy wycisnąć jak najwięcej powietrza i zamknąć. Woreczki te chronią również żywność przed przypaleniem w zamrażarce. Należy zauważyć, że mogą wytrzymać temperatury od -40 do 90 stopni Celsjusza - więc nie można ich gotować. Mamy je w dwóch rozmiarach: 20 x 1 litr i 15 x 3 litry.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl