DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Zester, Premium Classic - Microplane

1316-16711
Kolor:
Czarny
Czarny
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Klasyczna tarka do skórek Microplane - z uchwytem ułatwiającym trzymanie i pokrętłami z przodu, które pozwalają tarce stabilnie spoczywać na powierzchni i nie rysować jej. Jest to produkt, który jest niezwykle przydatny w wielu kontekstach. Ale jego opatentowane wytrawione ostrza - zamiast tradycyjnych dziurkowanych - zapewniają gładki i szybki rezultat. Używamy go do drobnego tarcia skórki cytrusów, czosnku, parmezanu, imbiru, kurkumy i gałki muszkatołowej. Tarka jest dostępna w sześciu różnych kolorach.
      O firmie Microplane

      Amerykańska firma Microplane wyznacza standardy, jeśli chodzi o tarki klasy premium. Przez wielu szefów kuchni i cukierników na całym świecie jest postrzegana jako oczywisty wybór. My w KitchenLab używamy naszych za każdym razem, gdy trzeba coś zetrzeć, obrać lub pokroić. Tarką Microplane można zetrzeć większość rzeczy, a ostrza zachowują swoją ostrość przez niewiarygodnie długi czas. Tarki składają się z małych, ostrych jak brzytwa krawędzi, które są wytrawione, a nie dziurkowane, jak tradycyjne tarki.

      Fakt, że wytrawione ostrza tak dobrze sprawdzają się w kuchni, został odkryty przez Kanadyjkę w 1994 roku, kiedy piekła ciasto pomarańczowe. Sfrustrowana słabą wydajnością swojej tarki, podkradła swojemu mężowi tarnik Microplane, ówczesnej marki budowlanej. Jak można sobie wyobrazić, szybko zmienili taktykę i są teraz ukochanym narzędziem w kuchniach na całym świecie.

      Ostra rękawica odporna na przecięcia nadal jest u nas popularnym produktem. Można ją znaleźć tutaj.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl