DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności
Patelnie
Patelnie ze wszystkich materiałów!
Tutaj znajdziesz wszystkie rodzaje patelni potrzebne do tego, aby Twoja kuchnia była kompletna. To, jaką patelnię wybrać, zależy trochę od tego, do czego będziesz jej używać. Grube dno nieco dłużej się nagrzewa, ale lepiej zatrzymuje ciepło w naczyniu po włożeniu potrawy - jeśli ciepło spadnie zbyt mocno, istnieje ryzyko, że potrawa zostanie ugotowana zamiast usmażona. Patelnie z powłoką są bardzo uniwersalne i zapewniają ładne powierzchnie do smażenia, ale w końcu powłoka się zużyje i trzeba będzie wymienić patelnię. Patelnie z żeliwa i stali węglowej stanowią delikatne i smaczne powierzchnie do smażenia przede wszystkim mięsa i ryb. Stal nierdzewna bez powłoki ma drobne właściwości smażenia, ale wymaga pewnej techniki podczas gotowania. Jeśli patelnia ma żaroodporny uchwyt, można ją włożyć do piekarnika. Nie jesteś pewien? Zapoznaj się z naszym przewodnikiem zakupu patelni do smażenia!
Chcemy, abyś miał najlepsze wrażenia z naszej strony, dlatego używamy ciasteczek. Klikając „Akceptuj Wszystkie”, akceptujesz przechowywanie ciasteczek w swojej przeglądarce. Aby dostosować ustawienia ciasteczek, kliknij „Ustawienia”.
Cookies Używamy ciasteczek, aby poprawić Twoje wrażenia użytkownika i dla poniższych celów. Tutaj możesz wybrać, czy akceptować wszystkie ciasteczka, czy dostosować, które ciasteczka akceptujesz. Blokowanie niektórych rodzajów ciasteczek może wpłynąć na Twoje wrażenia z korzystania z naszej strony i usług, które możemy oferować.
NiezbędneNiezbędne pliki cookies umożliwiają podstawowe funkcje, które zapewniają bezpieczne i prawidłowe działanie strony internetowej. Dlatego nie można ich wyłączyć. Te pliki cookies zarządzają między innymi nawigacją po stronie, kolejnym krokiem w procesie zakupowym i stanem zalogowania.