DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Asado - argentinsk grillning av Florencia Abella

95
1355-27589
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • W Argentynie asado to nie tylko forma grillowania. To narodowe danie, rytuał i sposób na życie. A co być może najważniejsze, jest to okazja do spotkania się z rodziną i przyjaciółmi i spędzenia całego dnia przy ognisku.
      Asado można przygotować przy użyciu niemal każdego sprzętu, od dwóch kamieni i rusztu w parku po zwykły południowoamerykański grill, parilla, na podwórku. Ponieważ spalasz drewno w żarzących się węglach, posiłek zawsze podąża za rytmem otwartego ognia. Podczas gdy ogień jest rozpalony, najgorsze pragnienia są tłumione przez una picada, małą przekąskę. Może to być ser i wędliny, escabeche, marynowane warzywa i kilka empanadas.
      Po rozpaleniu ognia zaczynasz gotować rzeczy, które najszybciej się palą i potrzebują najwięcej ciepła: chorizo, kaszankę, słodkie pieczarki i warzywa. Gdy płomienie przygasną, a żar jest najgorętszy, nadchodzi czas na słynne mięsa, takie jak tira de asado, żeberka lub vacío, stek z boczku, podczas gdy gasnący żar najlepiej nadaje się do składników, które muszą gotować się nieco dłużej i na małym ogniu. Mięso z grilla jest spożywane z chimichurri, sałatką, chlebem i różnymi dodatkami, które również są gotowane na otwartym ogniu. Piją piwo i czerwone wino i nie przestają, dopóki nie zgaśnie ostatni żar.

      Liczba stron: 184
      Rok wydania: 2022
      Format: Twarda oprawa
      Język: szwedzki
      ISBN: 9789127178724
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127178724 EAN: 9789127178724
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl