Browned butter: En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag - Julia Tuvesson
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 0 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						To niezaprzeczalna prawda, że wszystko smakuje lepiej z rumianym masłem. Autorka z Malmö, Julia Tuvesson, lub Tuvessonskan, jak zwykle ją nazywamy, zgłębiła tę prawdę w swoim najnowszym tytule Brązowe masło: książka kucharska o jednym z najsmaczniejszych błędów w historii jedzenia. 
 W swoich poprzednich tytułach Plåtmat i Käka Grönt rozpoczęła już pisanie książek kucharskich od przepisów wegetariańskich. W tej nowej książce kontynuuje tę samą zieloną ścieżkę, ale koncentruje się na tym, jak zrumienione masło w różnych odmianach może podnieść potrawy w najlepszy sposób. W około 40 przepisach, począwszy od brunchu, szybkiego codziennego jedzenia, prostego jedzenia na przyjęcia, słodkich i pikantnych potraw, przekąsek i aperitifów, pokazuje nam, gdzie umieścić masło. Wszystko przeplatane jest tekstami etnologicznymi (etnologia to drugi główny temat autorki) na temat historii masła i błędów kulinarnych, które odniosły sukces. Wspaniała wegetariańska książka kucharska dla każdego, kto lubi zrumienione masło!
 
 Autor: Julia Tuvesson
 Fotograf: Miriam Preis
 Wydawca: Norstedts
 Język: szwedzki
 Data wydania: 15 października 2020
 Typ oprawy: twarda oprawa
 Liczba stron: 144
 Język: szwedzki
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					Numer artykułu Lev: 9789113110486 EAN: 9789113110486
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
 
 

