DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Chlorek magnezu, (E511) - The Kitchen Lab

1429-15407
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Chlorek magnezu (E511) Chlorek magnezu jest ważnym koagulantem stosowanym w produkcji tofu z mleka sojowego. Może być również stosowany do regulacji kwasowości. Ma postać białego proszku i został wyekstrahowany z wody morskiej. W Japonii nazywany jest nigari, co pochodzi od japońskiego słowa oznaczającego "gorzki", a w Chinach nazywany jest Lushui. Jest również składnikiem mleka modyfikowanego dla niemowląt. Zawartość: 100% czysty chlorek magnezu E511 Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl