Kött - Håkan Fällman
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 0 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						Nasze pragnienie naprawdę dobrych składników jest coraz silniejsze. Jednocześnie chcemy gotować dobre jedzenie w rozsądnej cenie. W Mięso - wybór, obróbka i gotowanie, mistrz rzeźnictwa Håkan Fällman uczy nas, jak odróżnić dobre mięso od złego. Daje wskazówki na temat niedrogich kawałków mięsa i tego, który kawałek pasuje do którego dania. Dowiemy się również, w jaki sposób hodowla, pasza, ubój, kruchość i płeć wpływają na jakość mięsa, jaki kolor powinno mieć mięso, aby dobrze smakowało i jak rozpoznać, kiedy mięso jest miękkie. Dowiemy się również, jak najlepiej przechowywać, piec, dusić i grillować nasze mięso. 
 Mięso to obszerna, pełna faktów książka z mnóstwem przepisów od najbardziej utalentowanych szefów kuchni w kraju! Znajdują się w niej również schematy rozbioru, przewodniki zakupowe, porady dotyczące obchodzenia się z mięsem, wskazówki kulinarne i ogólna wiedza na temat wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, jagnięciny, dziczyzny i drobiu.
 Håkan Fällman pracował z mięsem niemal przez całe życie. Jako chłopiec pracował dodatkowo ze swoim ojcem, który miał firmę dostarczającą mięso do restauracji, a dziś sam jest dostawcą na dworze królewskim i zaopatruje wiele gwiazdkowych restauracji w najlepsze surowce. Håkan Fällman jest również popularnym mówcą zarówno dla studentów kuchni, jak i profesjonalistów z branży.
 Język: szwedzki
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					Numer artykułu Lev: 9789127117877 EAN: 9789127117877
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
 
 

