DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Masala mama - Rizwan Qadery

93
1355-28067
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • "Curry! Jesz dużo curry, prawda?
      To pytanie zadawano mi, gdy dorastałem w Szwecji, a ja nieco zdezorientowany odpowiadałem, że nie - ponieważ lekkie curry na bazie śmietany w szkole było zupełnie inne niż potrawy, które jadłem w domu.
      Teraz, 20 lat później, zdałem sobie sprawę, że wielu Szwedów nie ma pojęcia, czym tak naprawdę jest nasze jedzenie. Kuchnia bengalska jest pełna aromatycznych przypraw, świeżych warzyw, soczewicy, mięsa i ryb.
      To wprowadzenie zawiera około 70 spersonalizowanych przepisów, które są idealne do gotowania w domu - od niezawodnych codziennych bohaterów i obfitego jedzenia ulicznego po niemal wystawne uczty. Większość dań to typowe klasyki, spisane dokładnie tak, jak gotuje się je w większości bangladeskich domów, dostosowane do składników dostępnych w Szwecji. Jest jednak prawdopodobne, że wkrótce będziesz chciał odwiedzić południowoazjatycki sklep spożywczy, aby ożywić swoją spiżarnię i zaopatrzyć się w kilka niezbędnych produktów, takich jak olej musztardowy, ghee i cukier daktylowy. Książka uczy również więcej o typowych składnikach i technikach gotowania oraz o tym, jak autentycznie jeść bengalskie potrawy".

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl