Grill opalany węglem drzewnym w formacie piekarnika, umieszczony w kuchni pod zwykłą kuchenką. Lub w jadalni na świeżym powietrzu wśród gości. Albo dlaczego nie jedno i drugie!
W piekarniku ciepło jest w pełni izolowane, więc nic nie ucieka. Skutkuje to niezwykle krótkim czasem grillowania i fantastycznymi rezultatami. Smak i aromat surowca również pozostaje.
Żadnych instalacji, podłączeń czy skomplikowanej technologii. Wystarczy rozpalić i grillować. Pojedyncza warstwa węgla drzewnego wystarcza na grillowanie przez co najmniej sześć godzin.
Korzyści:
- Lepsza kontrola ciepła
- Oszczędność węgla drzewnego (piec zwraca się w 18 miesięcy!).)
- Szybszy czas grillowania niż w przypadku zwykłych grilli
- Dwie funkcje, piekarnik i grill w jednym
- Wydajna ochrona przed iskrami, działa pod zwykłym okapem wentylatora
W zestawie nierdzewny komin i ochrona przed iskrami.
Model ten umieszcza się na blacie kuchennym i jest wyposażony w półkę grzewczą na górze, która zatrzymuje ciepło. Jest dostępny w trzech różnych rozmiarach (wymiary z kominem):
- Mały (HJX25) 640x700x1385 mm WxDxH
- Średni (HJX45) 930x700x1385 mm WxDxH
- Duży (HJX50) 930x960x1385 mm WxDxH
Zadzwoń do nas po więcej informacji! 08-410 95 200