DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Pizza wizard: Så gör du magisk pizza i hemmaugn autorstwa Oskara Montano

99
1355-25569
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • To nowe standardowe dzieło dla tych, którzy chcą robić pizzę w domowym piecu. Dowiesz się, jak zrobić idealnie puszyste babcine ciasto w piekarniku z chrupiącym, prawie smażonym spodem, jak zrobić prawdziwą pizzę w teglia i pizzę bianca w domu oraz czym naprawdę jest chrupiąca pizza nowojorska. A także wszystko, co należy wziąć pod uwagę, aby uzyskać najbardziej miękką i puszystą pizzę neapolitańską, gdy nie ma się

      To nowe standardowe dzieło dla tych, którzy chcą gotować pizzę w domowym piecu. W tej książce Oskar Montano z pizzerii 800 grader i 800 grader slice w Sztokholmie zaadaptował międzynarodowe klasyki pizzy, aby idealnie działały w domowym piekarniku. Przepisy pochodzą z miejsc, w których pizza jest najważniejsza. Od mekki pizzy w Neapolu, gdzie pizzerzy są uważani za gwiazdy rocka, po cienkie, chrupiące pizze w Rzymie i kolorową kulturę pizzy w Nowym Jorku.

      Dowiesz się, jak zrobić idealnie puszyste babcine ciasto na patelni z chrupiącym, prawie smażonym spodem, jak najlepiej zrobić w domu prawdziwą pizzę w teglia i pizzę bianca oraz czym naprawdę jest chrupiąca pizza nowojorska. Ponadto wszystko, co musisz wiedzieć, aby uzyskać najbardziej miękką i puszystą pizzę neapolitańską, gdy nie masz piekarnika o temperaturze 500 stopni.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127174443 EAN: 9789127174443
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl