Slippurinn: Recipes and Stories from Iceland av Gísli Matt
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 0 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						(Signerad) Debiutancka książka wschodzącej gwiazdy kuchni Gísli Matta z Slippurinn, międzynarodowej restauracji docelowej na islandzkich Wyspach Westmana 
 Szef kuchni Gísli Matt zbudował Slippurinn wraz z rodziną w historycznym budynku stoczni w małym miasteczku, którego krajobraz został na zawsze zmieniony przez przepływ lawy z wulkanu, który wybuchł w 1973 roku. W tym niesamowitym otoczeniu, gdzie rośliny rosną na górach stworzonych z lawy, Matt stworzył menu, które zarówno szanuje lokalną i tradycyjną kuchnię, jak i przesuwa granice współczesnej kuchni. Jego pierwsza książka zabiera czytelnika do samego serca fascynującego kulinarnego świata i życia na wyspie.
 Język: angielski
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					Numer artykułu Lev: 9781838663551 EAN: 9781838663551
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
 
 

