DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Stabilizator do lodów - The Kitchen Lab

1429-12696
Waga:
100 gramów
100 gramów 250 g 500 g
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • O Stabilizatorze do lodów

      Produkt ten został specjalnie opracowany w celu stabilizacji i poprawy konsystencji lodów - znanych również jako lody w proszku. Może być stosowany do wszystkich rodzajów lodów, w których zawartość tłuszczu wynosi od 4% do 14%. Lody stają się gładsze, bardziej kremowe i łatwiejsze do nabierania. Topienie jest wolniejsze, a okres przechowywania lodów dłuższy - do 24 miesięcy. Dodanie go zwiększy objętość lodów i zmniejszy tworzenie się kryształków lodu.
      Użycie

      Dodaj 0,35% - 0,55% stabilizatora wagowo do składników lodów. Zacznij od wymieszania go z cukrem, a następnie rozpuść tę mieszaninę w mleku lub wodzie o temperaturze 65 stopni. Schłodzić do temperatury 4°C i przygotować lody jak zwykle.

      Składniki:
      Mąka z ziaren owoców (E410), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), guma guar (E412), alginian sodu (E401), agar agar (E406)
      Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać przez około dwa lata.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl