DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning - Paul Svensson

135
1355-23418
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Nareszcie nasz najlepszy zielony kucharz, Paul Svensson, wychodzi ze swoją wielką książką o warzywach! Z ponad 400 przepisami w 35 rozdziałach, jest to prawdziwa biblia warzywna, w której dowiesz się wszystkiego, co warto wiedzieć o warzywach i jak je gotować.

      Warzywo po warzywie, od A do Z, przedstawione jest w ciekawych i pouczających tekstach doprawionych unikalnymi faktami o składnikach. Klasyczne dania spotykają się tu z nowoczesną zieloną kuchnią. Zrównoważony rozwój i lokalne produkty to słowa kluczowe, podobnie jak znaczenie ograniczenia marnowania żywności i wykorzystania wszystkich części warzyw. Zero odpadów w kuchni to oczywistość, więc koniec z wyrzucaniem do kosza!

      Książka jest dla każdego, kto kocha warzywa, ale nie musi być wegetarianinem. Uczy, jak wydobyć maksimum smaku z każdego warzywa, a także wprowadza w nieoczekiwane, ekscytujące kombinacje smakowe.

      Dzisiejszy trend to więcej zieleni i mniej mięsa, a solidna książka kucharska, taka jak ta, wypełnia ważną potrzebę, równie przydatną w życiu codziennym, jak i na przyjęciach.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789174248517 EAN: 9789174248517
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl