DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Jonas Cramby - Jonas Cramby

114
1355-17148
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 4 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Żaden inny grill nie daje tak dobrych rezultatów przy tak niewielkim wysiłku jak japoński. Przygotowanie przypraw i sosów zajmuje kilka minut, a grillowanie mięsa kilka sekund. Małe grille stołowe są proste, przenośne i tak niedrogie, że każdy może przygotować ucztę w parkach, na balkonach, a nawet w pomieszczeniach.

      Jest to również niezwykle towarzyski sposób jedzenia. Każdy pomaga, sięgając po przyprawy, rozmawiając, dłubiąc i pijąc godzinami, aż jesteś tak pełen śmiechu i mokrego, lodowatego bulionu, że musisz trzymać się podłogi, aby nie spaść.

      Ale japoński grill to nie tylko jedzenie, to także ćwiczenie uważności. Surowce, naczynia i narzędzia są starannie dobierane, a coś tak prostego jak kawałek kurczaka, odrobina soli i ognia można przekształcić w coś wysublimowanego przy odrobinie praktyki, odpowiedniej techniki i całkowitego zaangażowania w daną chwilę.

      Jonas Cramby jest autorem artykułów kulinarnych między innymi dla Café Magazine i Metro. Opublikował cztery wysoko oceniane książki kucharskie: Texmex od podstaw, Texas BBQ, Kanapki i  Taco loco. Książki te zostały opublikowane w kilku krajach na całym świecie.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127148055 EAN: 9789127148055
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl