DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture

229
1820-11084
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Kiedy Harold McGee po raz pierwszy wydał książkę "On Food and Cooking" w 1984 roku, została ona natychmiast okrzyknięta arcydziełem i od tego czasu zajmuje miejsce wśród wielkich dzieł sztuki kulinarnej. Niniejsze wydanie zostało całkowicie zmienione i zaktualizowane. Ze strukturą podobną do encyklopedii, 884 strony zawierają bezcenną wiedzę.

      "Kopalnia złota informacji o każdym składniku i procesie gotowania, odpowiadająca na wszystkie pytania, jakie kiedykolwiek będziesz miał na temat jedzenia. Bez ani jednego "przepisu" uważam, że jest to jedna z najważniejszych książek o jedzeniu, jakie kiedykolwiek napisano"
      Jamie Oliver

      "Nigdy wcześniej tak wiele informacji nie było tak przystępnych. Dla każdego, kto choć trochę interesuje się jedzeniem, genialna przeróbka oryginalnego arcydzieła Harolda McGee musi zostać uznana za jedną z najwspanialszych książek kucharskich, jakie kiedykolwiek napisano"
      Heston Blumenthal

      "Jedna z najważniejszych książek, jakie kiedykolwiek napisano o jedzeniu i jedna z najprzyjemniejszych.... McGee stał się postacią ojca chrzestnego dla wszystkich dobrze myślących szefów kuchni i pisarzy kulinarnych"
      Hugh Fearnley-Whittingstall

      Oprawa twarda - 884 strony.
      ISBN - 978-0340831496

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780340831496 EAN: 9780340831496
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl