DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Kuchnia molekularna: Exploring the Science of Flavour by Hervé This

126
1820-18107
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Autor: Herve This
      Podtytuł: Exploring the Science of Flavor
      Język: angielski
      Publikacja: 2008-08
      ISBN: 9780231133135
      Wydawca: Columbia University Press
      Liczba stron: 377

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780231133135 EAN: 9780231133135
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl