Peru: the cookbook by Gastón Acurio
Stan magazynowy:
			- Stan magazynu w sieci 2 szt.
				Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
			
		 DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN  30 DNI NA ZAKUP
30 DNI NA ZAKUP- 
			Informacje o produkcie
			- 
					
						Peru: The Cookbook to najlepsza książka kucharska dotycząca kuchni peruwiańskiej - napisana przez prawdopodobnie najbardziej znanego i uznanego szefa kuchni w tym kraju: Gastóna Acurio. 
 Gastón prowadzi uznaną restaurację Astrid y Gastón w stolicy Peru, Limie - restaurację zajmującą obecnie 30. miejsce na liście 50 najlepszych na świecie.
 Książka zawiera 500 tradycyjnych, klasycznych przepisów kuchni peruwiańskiej. Jest to jedna z najbardziej innowacyjnych i aromatycznych kuchni na świecie, a przepisy obejmują zarówno klasyki, takie jak quinoa, ceviche i lomo saltado, jak i nowsze dodatki, takie jak amarantus i aji amarillo.
 Książka zawiera 500 tradycyjnych i klasycznych przepisów kuchni peruwiańskiej.
 Język: angielski
 
- 
					
						
- 
			Dostawa i wysyłka
			- 
					Numer artykułu Lev: 9780714869209 EAN: 9780714869209
 
- 
					
	
	Polecane produkty
		Recenzje 
		
	
		
			
			0 Recenzje
		
	Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
	Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

