DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Såser - Tommy Myllymäki

112
1355-11691
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Sztuczka w przygotowaniu naprawdę dobrego sosu z czerwonego wina polega na odpowiednim usmażeniu cebuli, aby stała się słodka i smaczna. Nie przypalona, ale ładnie zrumieniona. Następnie zwykle dodaję trochę buraków, aby uzyskać ładny kolor. I trochę wędzonej skórki dla smaku. Na koniec dokładnie redukuję sos.

      Tommy Myllymäki jest jednym z najbardziej znanych szwedzkich szefów kuchni, a jedną z jego najmocniejszych stron jest znajomość sosów. Klasyczne, nowoczesne, zimne, gorące, bogate, kwaśne - zawsze naprawdę dobre sosy. Książka "Sosy" zawiera przepisy i wskazówki techniczne dotyczące każdego rodzaju sosu, jakiego można potrzebować do jedzenia i gotowania wspaniałych potraw w domu. Od sosu z białego i czerwonego wina, sosu porto i sosu béarnaise po sosy zimne, winegret, salsy i sosy deserowe. Wszystkie przyrządzone tak, jak Tommy uważa, że smakują najlepiej.

      "Czy można stworzyć całą książkę kucharską o sosach? Tak - przynajmniej jeśli nazywasz się Tommy Myllymäki i jesteś w tym najlepszy w Szwecji, a może i na świecie. Oto wszystkie jego sekrety w jednej niesamowicie pięknej książce!"
      Jenny Norberg, Elle Mat & Vin

      "Książka, która pomoże ci osiągnąć nowe kulinarne wyżyny w kuchni!"
      Andreas Grube, Vin & Bar Journalen

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127179714 EAN: 9789127179714
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl