DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Under Pressure, by Thomas Keller

322
1512-12520
 
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • W "Pod presją" Thomas Keller pokazuje nam, jak sous vide, który polega na pakowaniu żywności w hermetyczne plastikowe torby i gotowaniu w niskiej temperaturze, osiąga wyniki, których inne metody gotowania po prostu nie mogą osiągnąć pod względem smaku i precyzji. Na przykład stek, który jest idealnie średnio wysmażony od góry do dołu; i rozpływające się w ustach, ale średnio wysmażone żeberka, które nie straciły swojego smaku w sosie. Ryby, które mają małe okienko wysmażenia, są łatwiejsze do dopracowania, a łosoś nabiera zmysłowej tekstury, gdy jest gotowany w niskiej temperaturze. Korzystają na tym również owoce i warzywa, zachowując swój jasny kolor i uzyskując niezwykłą teksturę. Gotowanie sous vide jest cudowne pod względem łatwości i precyzji (łosoś gotowany w 123 stopniach w porównaniu do 120 stopni!) oraz możliwości równomiernego ugotowania kawałka mięsa (lub glazurowania marchewki lub kłusowania homara).

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • EAN: 9781579653514
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl