DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Modernist Pizza av Nathan Myhrvold och Francisco Migoya

1713
1399-25370
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Modernist Pizza to ostateczny przewodnik po najpopularniejszym jedzeniu na świecie. Stworzony przez zespół, który opublikował uznane przez krytyków książki Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking i Modernist Bread, ten przełomowy zestaw jest kulminacją wyczerpujących badań, podróży i eksperymentów mających na celu zebranie i rozwinięcie światowej wiedzy na temat pizzy.

      Autorzy Nathan Myhrvold i Francisco Migoya dzielą się praktycznymi wskazówkami i innowacyjnymi technikami, które są wynikiem setek testów i eksperymentów. Obejmująca 1708 stron, w tym trzy tomy i podręcznik z przepisami, Modernist Pizza to znacznie więcej niż książka kucharska: to niezbędne źródło informacji dla każdego, kto nie tylko uwielbia jeść pizzę, ale także interesuje się nauką, historią, kulturami i historią, która za nią stoi.

      Każdy pięknie ilustrowany rozdział bada inny aspekt pizzy, od jej historii i najlepszych miejsc podróży po ciasto, sos, ser, dodatki, sprzęt i wiele innych. Umieszczona w czerwonej walizce ze stali nierdzewnej, Modernist Pizza zawiera ponad 1000 tradycyjnych i awangardowych przepisów na pizzę z całego świata, z których każdy został starannie opracowany z myślą zarówno o profesjonalnych, jak i domowych pizzaioli.

      Modernist Pizza zapewni Ci narzędzia do rozwijania swojego rzemiosła, wymyślania i tworzenia wysublimowanych kreacji. Nigdy nie było lepszego czasu na robienie pizzy.

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9781734386127 EAN: 9781734386127
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl