DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander

133
1399-14465
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie

    • Odkrywa historie niektórych z najbardziej znanych restauracji na świecie, celebrując złożoną, ale nieznaną sztukę bycia restauratorem.


      Nicholas Lander był właścicielem L'Escargot w Londynie w latach 80-tych. Jest znanym felietonistą kulinarnym Financial Times.


      352 strony, twarda oprawa.

      Książka napisana jest w języku angielskim.


      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780714864693 EAN: 9780714864693
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl