DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi

183
1987-18103
 
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Ring +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Restauracja Noma w Kopenhadze, czterokrotnie uznana za najlepszą na świecie, serwuje wyłącznie dania zawierające co najmniej jeden sfermentowany składnik. Czasami jest to klarowny i ostry ocet, czasami głębokie miso, czasami czarny czosnek lub różne wersje garum, sosu rybnego opracowanego we wczesnych dniach Cesarstwa Rzymskiego. Po prostu fermentacja jest jednym z filarów, które budują słynną na całym świecie paletę smaków Noma.

      Z przyjemnością oferujemy tę książkę napisaną przez ludzi, którzy opracowali te przepisy i metody: Rene Redzepi, oryginalny szef kuchni i współwłaściciel Noma oraz David Zilber, szef słynnego laboratorium fermentacji Noma. Wiele z przepisów i metod zawartych w książce nigdy wcześniej nie było publikowanych. Książka zawierająca 750 zdjęć została zaprojektowana tak, aby była zrozumiała dla utalentowanego domowego kucharza, z jasnymi instrukcjami krok po kroku. Wszystkie 100 przepisów jest szczegółowych i skrupulatnie przetestowanych przez autorów. Wśród produktów końcowych, które można uzyskać dzięki instrukcjom zawartym w książce, są: koji, kombucha (różne warianty), shoyu (różne warianty), miso (różne warianty), fermentowane warzywa, winorośl, sosy garum oraz czarne owoce i fermentowane warzywa.

      Autor: Rene Redzepi & David Zilber

      Język: angielski
      Publikacja: 2018-10
      ISBN: 9781579657185
      Wydawca: Artisan Division of Workman Publishing
      Liczba stron: 440

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9781579657185 EAN: 9781579657185
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl